Soms komt er iets op je pad wat de perfecte omstandigheden zijn voor je eigen wens/droom. Al jaren was ik van plan om een boek te schrijven over mijn passie en drijfveren. Ik heb nul seconden getwijfeld toen ik zag ‘ Schrijf je boek in 5 dagen’. Ik ben heel ver gekomen, heb prachtige feedbacks en tips gekregen. Door het proces en hulp is mijn boek beter en mooier geworden en heb ik voldoende richting om het boek af te krijgen. Daarnaast was het ook echt een cadeautje om mijzelf de tijd te geven. Ik ben echt tot rust gekomen. Het was op een prachtige locatie in Zeeland en het eten was ook heerlijk!

Joyce van der Velden

Trainer - Coach, Maxwise Trainingen

Ik kan het iedereen aanbevelen om in 5 dagen afgezonderd te gaan zitten om je eigen verhaal goed en in alle rust uit te werken. In ons dagelijks leven van allerlei hectiek is het soms lastig om dit voor elkaar te krijgen. De goede begeleiding van experts en gelijkgestemden zorgen er voor dat je helemaal in flow komt en dat het boek daadwerkelijk ook helemaal af is.

Berend Bouwmeester

Growth Mentor, Co founder Bottomlines

Ik beveel je aan om deze schrijfretraite te volgen als je, zoals ik, al heel lang de wens had om dat te doen. Je eigen boek schrijven. Mirja en Marielle zijn beiden zo’n goede, deskundige begeleiders dat je warme vleugels over je boek heen voelt. Vijf dagen focus en in flow je boek schrijven. Een droom kwam uit!

Danielle de Groot

De schrijfretraite is de ideale manier om je boek te schrijven. Rust, ruimte, natuur, goede verzorging. En gelijkgestemden. Het creëert iets stimulerends. Ik heb er meer uitgehaald dan een boek. Ik weet beter waarom ik het schrijf en waarom ik mijn bedrijf heb opgericht. Dit moet je meemaken.

George Begemann

Executive sparring partner, George Begemann

Ik kan het je aanbevelen om deze schrijfretraite te volgen. Je gaat nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Volgens een bepaalde methodiek word je stapsgewijs meegenomen in het schrijfproces. De nadruk ligt erop om de potentie en de kracht in jezelf ‘aan te boren’! Dit is een geweldig mooi proces om mee te maken. Deze ervaring gun ik iedereen.

Patricia de Regt

Vitaliteitscoach, Panavisie

Ik heb zeker genoten van de schrijfretraite. Heel ontspannen en toch intensief bezig zijn met het doel dat je wilt bereiken, namelijk je eigen boek schrijven. De blauwdruk is de basis om met je boek te beginnen. Deze krijg je al voor de schrijfretraite waarmee je al aan de slag kunt gaan. De inspiratie die je krijgt van de mensen om je heen geeft je zo’n fijn gevoel. En niet te vergeten, de begeleiding is optimaal!

Yvonne Sehrezaad Sadhoe

Onderwijzeres (gepensioneerd)

Ik heb net vijf dagen schrijfretraite achter de rug bij Marielle en Mirja. In deze dagen heb in alle rust kunnen doorwerken aan de thema’s voor mijn boek. De meerwaarde van de retraite zit hem er voor mij vooral in de goede ondersteuning en de rust. Er werd gezond voor ons gekookt, er was ruimte voor meditatie en we hoefden verder nergens naar om te kijken. Bezig zijn met je boek en dat is alles. En ook: niets moet en alles mag. Thuis is dit lastiger en had ik dit schrijfproces over een langere periode uitgesmeerd. Ik beveel deze schrijfretraite aan iedereen aan. Lieve Mirja en Marielle, bedankt voor alles!

Sandra Nascimento

Advocaat en Adviseur Arbeidsrecht, Happy Legal

Ik heb meegedaan aan de Schrijfretraite in Drenthe met Marielle en Mirja. Ik vond het een bijzonder leerzame ervaring en ik had niet verwacht dat ik zo’n basis zou kunnen leggen voor een werkelijk prachtig boek. Ik had mijn blauwdruk klaar en ik wist wat ik wilde. Ik vond het heel fijn telkens de stukken tekst te mogen voorleggen aan Marielle en Mirja. Hun tips op zowel schrijftechnisch als verdiepend vond ik zeer verhelderend en prettig. Het opende het potentieel en de schrijver in mij. De begeleiding, de stilte, de meditaties en de natuur helpen om te schrijven vanuit je essentie. Het was een ontzettend fijne liefdevolle groep en ik heb genoten van het heerlijke eten. Ik voel me supertrots op het resultaat en Marielle en Mirja ontzettend bedankt voor jullie bezielende begeleiding.

K. (Anoniem, naam bekend)

Therapeut, Zenleraar

De 5-daagse Schrijfretraite was een transformatie voor mij. Ik was niet zeker of het zou gaan lukken. Ik vond het reuze spannend. Ik had een blauwdruk klaar. In mijn boek deel ik mijn levensverhaal in combinatie met mijn levenslessen die ik leerde. Dat doe ik in de vorm van een methode.

Tijdens de vijf dagen kwam een nieuwe methode in mij naar boven en deze heeft mij geholpen mijn boek inderdaad in vijf dagen AF te schrijven! Ik voel me nog wat onwennig bij het idee het echt te publiceren, maar het gaat wel ECHT gebeuren met de fantastische ondersteuning van Marielle en Mirja. Ik heb veel over mezelf geleerd deze dagen en ik kan het iedereen aanbevelen.

Een hele leuke groep, veel herkenning, fijn de deelrondes tussendoor. Een hele mooie plek in Drenthe heeft zeker ook bijgedragen aan het geheel.

Maria Geelen

Rebalancer, Coach, Ruggesteun voor Ondernemers

Schrijf je boek ik 5 dagen, kan dat? Uit eigen ervaring zeg ik dat het kan, het schrijven van de inhoud. Mits je goed voorbereid bent, want voorbereiding is het halve werk. Ik heb mijzelf 5 dagen laten onderdompelen in een prachtige omgeving onder begeleiding van Mariëlle en Mirja. De balans tussen het schrijven, ontspanning en meditaties was fijn. Het schrijven van een boek is een proces en het is prettig dat ik hier volledig mijn eigen invulling aan kon geven met hun liefdevolle steun en ervaringen.

B. (Anoniem, naam bekend)

Leefstijl- en Gewichtscoach

Ik besloot op een dag hulp te vragen aan een ervaringsdeskundige op het gebied van het schrijven van teksten. Ik ken Mirja vanuit mijn netwerk. Na een gesprek besloot ik de intense verhalen van mijn leven met haar te delen. Het werd mij duidelijk dat mijn verhaal stond als een huis, de inhoud waardevol was en zij mij zou gaan helpen bij het verwezenlijken van mijn boek.

In een persoonlijk gesprek met haar adviseerde ze me, naast de teksten over mijn kind-ervaring, teksten te schrijven over wie ik vandaag ben. Waar ik sta en wat de obstakels zijn waarmee ik te maken heb, in alle rollen die mij dagelijks of wekelijks bezighouden. Hoe ik in het leven sta, waar ik tegenaan loop en waar of hoe ik ergens mee aan de slag ga. Kortom, zij hielp mij dit boek compleet te maken. Ze haalde het verleden naar het heden en ik zorgde voor de tekst. Ze maakte het proces inzichtelijker en maakte de inhoud van het boek zo nog waardevoller.

Mirella Herwegh

Ondernemer, OOM Marketing