⋅ Aanbod ⋅

Communicatieadvies

Als communicatieadviseur ondersteun ik je bij het verbeteren van jouw communicatie. Samen versterken we jouw boodschap en kijken we hoe we het beste je doelen halen.

Ik bied expertise op verschillende gebieden.

Strategieontwikkeling

We onderzoeken samen jouw communicatiedoelen en ontwikkelen een strategie om ze te bereiken. Ik luister naar wat jouw bedrijf uniek maakt, welke doelgroep daarbij past en bepaal samen met jou de juiste boodschap. We kiezen de meest effectieve communicatiekanalen om jouw doelgroep te bereiken en te betrekken.

Herkenbaarheid

Ik ondersteun jou bij het maken en versterken van jouw herkenbaarheid. We bepalen samen de kernwaarden, visie en unieke kenmerken van jouw merk en organisatie. Ik zorg ervoor dat deze steeds terugkomt in al jouw uitingen.

Contentcreatie

Ik help jou bij het ontwikkelen van overtuigende en relevante content die aansluit bij jouw doelgroep. Of het nu gaat om het schrijven van blogs, nieuwsbrieven of het maken van visuele content, ik zorg ervoor dat jouw boodschap helder en aantrekkelijk wordt overgebracht.

Online aanwezigheid

Samen kijken we naar jouw online aanwezigheid, inclusief jouw website en sociale media. Ik geef advies over het optimaliseren van jouw online imago, het vergroten van jouw bereik en het betrekken van jouw doelgroep.

Crisiscommunicatie

In tijden van crisis is goede communicatie erg belangrijk. Ik help je met advies en ondersteun je bij het maken van een plan voor crisiscommunicatie. Ook help ik je bij het beheren van communicatiekanalen en het overbrengen van duidelijke boodschappen aan iedereen die betrokken is op het moment dat er een crisis is.

Neem contact met me op en we bespreken hoe ik jou kan helpen.

Wil je nu aan de slag?

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik je kan ondersteunen.
Samen zorgen we ervoor dat jouw woorden het verschil maken en dat jouw boodschap gehoord wordt.