Over mij

Mijn verhaal

Ik deel mijn kennis en passie als tekstschrijver graag met je. Want ik ontmoet als tekstschrijver veel gepassioneerde ondernemers die hard werken IN hun bedrijf. Vol overgave, elke dag weer. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Het is of hollen of stilstaan. Steeds op zoek naar nieuwe opdrachten en klanten. Ze willen het anders maar weten niet hoe. 

Online zichtbaar zijn is belangrijk

Wanneer ik ze spreek, zie ik het enthousiasme, de passie en de doelgerichtheid: het verhaal. Het verhaal over hun bedrijf. Geknipt om op papier te zetten. 

Maar het ontbreekt ze aan tijd. Aan inzicht, aan inspiratie, aan de juiste woorden om zichzelf zichtbaar te maken. Aan werken AAN hun bedrijf. Terwijl op de juiste manier zichtbaar zijn super belangrijk is.  

Wat is een goede website?

Ik heb een brede achtergrond in het communicatievak. Alle kennis, waaronder het schrijven van teksten, deel ik graag. Maar ondanks deze brede ervaring worstelde ik vroeger ook met mijn teksten. Want wat is nu de juiste tekst? Je herkent vast dat je voor een ANDER zo de mogelijkheden ziet. De kansen. De woorden. Maar voor jezelf? Dat is heel anders. Opeens blijft het papier leeg. 

Ik ben maandenlang met mijn websiteteksten bezig geweest. Al verschillende formats versleten. En steeds mijn teksten gewisseld. Tot het moment dat ik het ECHT niet meer leuk vond. Ik zat met vragen als ‘wat is nu een goeie website’? En ‘wie is nu mijn doelgroep’? En waarom is het sowieso nodig om mijn doelgroep te bepalen? En hoe spreek je ze dan aan? Welke woorden zijn belangrijk en overtuigend?

Ik zag er het nut niet zo van in want ik vond het opdringerig en werd er moe van. Het leidde mij af van waar ik eigenlijk mee bezig wilde zijn: het schrijven. Want ik dacht dat ik met een paar tips en het laten zien van mijn kennis mijn bezoekers wel over de streep kon trekken.  

Schrijf overtuigend

Dus niet. Ik kwam erachter dat het zo niet werkt. Hoe je mensen aanspreekt, maakt echt het verschil. Dus ik ben mij er in gaan verdiepen. Wat is er nodig om mensen te laten zien wat je waarde is? Goede teksten zijn niet opdringerig. Overtuigend schrijven is geen keiharde sales. Het gaat er om dat je JEZELF laat zien.  

Laat zien dat je uniek bent, dat je iets te bieden hebt. 

De kennis die ik als tekstschrijver heb opgedaan, deel ik graag met je. 

Schrijven kan iedereen

Ik geloof namelijk dat iedereen kan schrijven. Als je veel waarde biedt en als je weet hoe. Als je praktisch aan de slag gaat en het gewoon gaat DOEN. Je perfectionisme laat varen. En je eigen IK laat zien. Mensen willen namelijk niet je product zien. Ze willen JOU zien. Ze willen zien waarom JIJ hen verder kan helpen. Waarom het belangrijk is om met jou in zee te gaan. 

En ik leer je hoe je dat doet. 

Wil jij zichtbaar zijn voor je klanten? En wil je ze persoonlijk aanspreken? Jouw unieke waarde laten zien?

Ga dan nu aan de slag. 

Ik deel mijn kennis en passie als tekstschrijver graag met je.

Kom in actie!

Kom in actie!

 

Neem nu jouw eerste stap en download mijn e-boek

Ja ik wil het e-boek
E-boek Online zichtbaar met jouw unieke tekst

Reviews

"Ik heb Mirja in de samenwerking als heel prettig ervaren. Mirja heeft aan een half woord genoeg, bijzonder klantgericht en deskundig. Zij weet heel goed wat er leeft en speelt bij de doelgroep en hoe je voor deze doelgroep aansprekende teksten moet schrijven."
"Mirja doet er alles aan om jouw aanbod te begrijpen en te doorgronden en maakt vervolgens een tekst waar je “u” tegen zegt; die pakt en passend is, precies en punctueel. Vak-vrouw-schap dus!"
"Teksten die uitnodigend, fris en open zijn. Precies zoals ik het wil hebben. Op verschillende manieren te gebruiken: als gehele tekst of elke keer een stukje daaruit. Afhankelijk waar je het voor nodig hebt. En op de eerste dag dat ik een stuk tekst online had gezet op Insta: reactie!! Ik ben er super blij mee."

Ik coach

Door met mij persoonlijk aan de slag te gaan, leer ik jou welke aanpak je nodig hebt om aan de slag te gaan met het schrijven van je eigen webteksten. Ik begeleid je in het nemen van stappen. Zodat je ook echt actie neemt en jezelf zichtbaar maakt.  

 

Ik train

Volg je mijn online programma dan zijn je teksten duidelijk en helder. Pakkend en overtuigend. Daardoor lukt het je om je bezoekers aan je te binden.Ik schrijf

Wil jij zichtbaar zijn voor je klanten? En wil je ze persoonlijk aanspreken? Dan help ik je graag. Mijn missie en passie zijn om samen de pareltjes van jouw bedrijf te ontdekken en ze op papier te zetten. Want elk verhaal verdient een goede tekst.