⋅ Aanbod ⋅

Redigeren

Ben je bezig met het schrijven van een zakelijk boek of wil je jouw levensverhaal delen, en ben je op zoek naar een ervaren redacteur om je tekst na te kijken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als tekstschrijver en ervaren redacteur begrijp ik dat het lastig is om je eigen boek te redigeren. Het is moeilijk om objectief naar je eigen werk te kijken en ziet fouten al snel over het hoofd. Geef je boek aan mij en ik zorg ervoor dat jouw zakelijke boek of levensverhaal zorgvuldig nagekeken wordt en klaar is om te publiceren.

Correctie van fouten

Ik kijk je boek na en spoor eventuele fouten op, zoals spelfouten, grammaticale fouten en verkeerd gebruik van interpunctie. Zo zorg ik ervoor dat je tekst foutloos is en professioneel overkomt. Een slecht geschreven tekst verliest zijn kracht en impact. Als je lezer niet geboeid is of de tekst niet begrijpt, nemen ze niet de gewenste actie. Dit leidt tot gemiste kansen of een gebrek aan resultaten.

Leesbaarheid verbeteren

Ik maak je tekst leesbaar door zinnen en alinea’s te herschrijven, de woordkeuze te verbeteren en de structuur te verhelderen. Dit maakt het gemakkelijker voor je lezer om je verhaal te begrijpen en te volgen.

Boodschap versterken

Ik help je om je boodschap krachtiger over te brengen. Ik kijk waar je zwakke argumenten versterkt, overbodige informatie verwijdert en de logische samenhang verbetert. Daarnaast geef ik waardevolle suggesties om de inhoud aan te passen, zodat jouw boek nog krachtiger wordt.

Tekst structureren

Ik orden je tekst, verwijder onnodige herhalingen, onduidelijkheden en overbodige informatie. Dit maakt je tekst beknopter, duidelijker en beter gestructureerd.

Tijd en moeite besparen

Door mij in te schakelen, bespaar je kostbare tijd en moeite. Ik neem je het redigeerwerk uit handen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke taken en er zeker van kunt zijn dat je boek goed verzorgd wordt.

Vertrouw erop dat ik je tekst professioneel bewerk. Ik let op de kleinste details en houd oog voor jouw eigen stijl en stem. Samen zorgen we ervoor dat jouw verhaal goed tot zijn recht komt en een blijvende indruk maakt op je lezers.

Vormgeven, drukken, uitgeven

Ik help je niet alleen met het redigeren van je manuscript, maar ook met het vormgeven, drukken, publiceren/uitgeven en promoten ervan.

Ben je klaar om jouw zakelijke boek of levensverhaal te publiceren? Aarzel niet langer en laat mij je helpen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met me op en ontdek hoe ik je kan ondersteunen.

Wil je nu aan de slag?

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik je kan ondersteunen.
Samen zorgen we ervoor dat jouw woorden het verschil maken en dat jouw boodschap gehoord wordt.