0 +
jaar ervaring
0 +
opdrachten

Reviews

"Ik heb Mirja in de samenwerking als heel prettig ervaren. Mirja heeft aan een half woord genoeg, bijzonder klantgericht en deskundig. Zij weet heel goed wat er leeft en speelt bij de doelgroep en hoe je voor deze doelgroep aansprekende teksten moet schrijven."
"Mirja doet er alles aan om jouw aanbod te begrijpen en te doorgronden en maakt vervolgens een tekst waar je “u” tegen zegt; die pakt en passend is, precies en punctueel. Vak-vrouw-schap dus!"
"Teksten die uitnodigend, fris en open zijn. Precies zoals ik het wil hebben. Op verschillende manieren te gebruiken: als gehele tekst of elke keer een stukje daaruit. Afhankelijk waar je het voor nodig hebt. En op de eerste dag dat ik een stuk tekst online had gezet op Insta: reactie!! Ik ben er super blij mee."
"Samenwerking ging goed. Er werd snel geschakeld, wat toch wel het meest belangrijke was voor de klant. Ook was S&W Consultancy uit Vlissingen tevreden met de teksten en met het eindresultaat. De eigenaar, Jeroen Stephan, vond alles er keurig uitzien."
“Ik besloot op een dag hulp te vragen aan een ervaringsdeskundige op het gebied van het schrijven van teksten. Ik ken Mirja vanuit mijn netwerk. Na een gesprek besloot ik de intense verhalen van mijn leven met haar te delen. Haar reactie daarop was fenomenaal en deze las ik in een email die zij mij schreef. Het werd mij duidelijk dat mijn verhaal stond als een huis, de inhoud waardevol was en zij mij zou gaan helpen bij het verwezenlijken van mijn boek. In een persoonlijk gesprek met haar adviseerde ze me, naast de teksten over mijn kind-ervaring, teksten te schrijven over wie ik vandaag ben. Waar ik sta en wat de obstakels zijn waarmee ik te maken heb, in alle rollen die mij dagelijks of wekelijks bezighouden. Hoe ik in het leven sta, waar ik tegenaan loop en waar of hoe ik ergens mee aan de slag ga. Kortom, zij hielp mij dit boek compleet te maken. Ze haalde het verleden naar het heden en ik zorgde voor de tekst. Je maakt tenslotte niet dingen voor niks mee. Vaak hebben dingen een hoger doel. Het is een kwestie dat te ontdekken in het leven. Hiervoor gaat mijn waardering en dank uit naar haar. Ze maakte het proces inzichtelijker en maakte de inhoud van het boek zo nog waardevoller. Ik ben dankbaar haar op mijn pad te hebben als compagnon.”
“Voor mijn website wilde ik graag nieuwe teksten die passen bij mijn werkwijze: helder op de feiten, warm op de relatie. En dan teksten die kort en krachtig mijn boodschap kunnen overbrengen. Via Marianne de Vin van Mevin Grafisch Ontwerp kwam ik bij Mirja terecht. Dat bleek een goede aanbeveling. Na een uitgebreid intakegesprek is Mirja aan de slag gegaan. Zij verstaat de kunst om mijn, vaak met ingewikkelde termen doorspekte, vakgebied te vertalen naar prettig leesbare teksten. Ik beschik nu over een website waar mijn toekomstige klanten gemakkelijk kunnen zien hoe ik hen kan helpen. Ik ben dan ook blij met de samenwerking met Mirja!"
"Wat betreft het up-to-date houden van de website ben ik niet zo consequent geweest. Nu je de website voor mij bijhoudt met steeds nieuwe teksten heeft het wel degelijk effect. Zelfs nu midden in de winter meerdere aanvragen per week. Het is een verstandige investering om dit aan jou uit te besteden."
"Tijd maken voor mijn eigen website was zelfs voor mij als doorgewinterde communicatievrouw een brug te ver. Maar wie oh wie, geef je je vertrouwen. Ik kwam uit bij Mirja en daar heb ik geen seconde spijt van. Ze startte bij het begin: wie ben ik, wat vind ik belangijk en met welke vragen komen klanten bij mij. Ze luisterde naar mijn wensen, stelde kritische vragen en bracht daardoor mijn eigen denkproces over hoe ik mijzelf wilde presenteren een stap verder. Dankzij haar doortastende werkwijze in aangename sfeer werd mij steeds duidelijker waar het met mijn website naar toe moest en welke teksten en welke woorden daar het beste bij pasten. Mirja was mijn stok achter de deur. Zij is echt goed in wat ze doet: het schrijven van (persoonlijke) teksten. Tob je ook al een tijdje met je teksten of maak je er gewoon geen tijd voor? Een adres: Mirja.."